Durerea de dinti, cum scapam de ea?

Durerea de dinti, cum scapam de ea?

Durerea de dinti

Durerea de dinti, cum scapam de ea? Eu am avut probleme cu dintii multa vreme, de la nopti nedormite pana la zile in care plangeam de durere. Am vizitat multe cabinete, am vizitat multi dentisti, am incercat multe chestii ca sa-mi treaca, am luat zeci de tipuri de pastile.

In primul rand, daca te dor dintii, ia ketonal forte si amoxicilina, nu costa mai mult de 40 de lei 20 de capsule din fiecare. Si iti trece sigur, indiferent de problema.

Stiu ca multi au teama de dentist sau nu au bani, si nu vreau sa va mai zic ca va recomand sa va duceti la dentist, insa iata cateva remedii pe care le poti incerca acasa atunci cand nu ai pastilele mentionate mai sus.
– Usturoiul. Curata o bucata de usturoi si preseaza in zona in care doare sau pe dintele care iti cauzeaza durerea. Din usturoi o sa iasa sucul care este foarte bun si actioneaza repede.
– Pune niste pachete cu gheata pe obraji si tine-le cateva minute, nu o sa dispara toata durerea.
– Ceai. Fa ceai care sa friga, fara zahar, si bea 2-3 cani. Apoi, dupa ce ai baut, pune-ti un fular la gura si nu sta in frig. Baga-te in pat sau stai intr-o camera unde e cald.
– Pune sare intr-un pahar de apa calduta si clateste gura la 2-3 ore cu apa. Repeta asta de cate ori este nevoie

Durerea de dinti, cum scapam de ea?

Durerea de dinti, cum scapam de ea?

– Pune un tampon de vata si imbiba in esenta de vanilie. Apoi preseaza pe dintele cu durerea. Fii sigur ca pui pe dintele care te doare caci uneori el face iluzie datorita durerii si s-ar putea sa pui pe alt dinte.
– Taie un castravete si pune feliile subitiri pe dintele cu durerea, apoi preseaza.